Sijoittajille

Huomaathan, että näillä sivuilla olevien tietojen esittäminen ei ole tarjous osakkeiden merkitsemisestä tai ostamisesta. Rahastoon sijoittamisesta kiinnostunut taho voi olla yhteydessä rahaston hoitajaan tästä osiosta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Rahaston hoitaja Asuntosalkku toimilupa Oy arvioi, soveltuuko tuote kyseiselle sijoittamisesta kiinnostuneelle taholle. Rahaston hoitaja huomioi mm. rahaston sen hetkisen saatavuuden ja mahdolliset muut tekijät päättäessään, tarjoaako se kyseiselle taholle mahdollisuutta sijoittaa rahastoon.

Asuntosalkku Oy

Asuntosalkku on asuntosijoitusyhtiö, jolla on ainutlaatuinen liiketoimintakonsepti.

Asuntosalkku sijoittaa yksittäisiin vuokra-asuntoihin omistusasuntotaloissa. Asuntosalkun salkunhoitotiimi on rakentanut asuntosijoitustuotteita alkuvuodesta 2007 asti. Sama tiimi rakensi tuolloin Suomen ensimmäisen yksityisille sijoittajille suunnatun asuntorahastotuotteen. Salkunhoitotiimin hallinnoima asuntokokonaisuus on yhteensä yli 2000 asuntoa.

Tiimin tuottohistoria asuntoihin sijoittamisessa on todennäköisesti Suomen paras. Sijoitus yhtiöön soveltuu kokeneille sijoittajille. Keskisijoitus on puoli miljoonaa euroa.

Avaintietoasiakirja [PDF]
Sijoittajan tietosuoja

Ajantasaiset Valtiovarainministeriön asetuksen 226/2014 mukaiset tiedot toimitetaan asiakkaalle pyynnöstä.

Mikäli olet kiinnostunut Asuntosalkku Oy:öön sijoittamisesta tai olet jo sijoittaja, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.
Voit ottaa yhteyttä myös suoraan sähköpostilla käyttäen osoitetta toimisto@asuntosalkut.fi.
Käytössämme on myös salattu sähköpostiyhteys, jota on mahdollista käyttää osoitteessa securemail.asuntosalkut.fi sijaitsevan palvelumme kautta. Suosittelemme käyttämään salattua sähköpostia, jos lähetät liitetiedostoja tai muuten arkaluontoista materiaalia tai henkilötietoja.

Tällä lomakkeella voit pyytää lisätietoja Asuntosalkun asuntosijoitustuotteista.
Sijoitusvarallisuuden yhteismäärä

Kiitos. Viestisi on lähetetty.